Υλικά
Κολοκυθάκια
Πατάτες
Μελιτζάνες
Τομάτες σφιχτές
2-3 σκελίδες σκόρδο
2 κουτ. σούπας φρέσκο βασιλικό
2 κουτ. σουπας φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
1 φλ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
1 φλ. νερό
Εκτέλεση
Πλένετε και καθαρίζετε τα λαχανικά και στη συνέχεια τα κόβετε σε κομμάτια. Τα βάζετε σε ένα ταψί. Στο μεταξύ, πολτοποιείτε τις σκελίδες του σκόρδου και τις ανακατεύετε με το ελαιόλαδο. Ρίχνετε το μίγμα πάνω από τα λαχανικά, πασπαλίζετε με τα μυρωδικά και αλατοπιπερώνετε. Ανακατεύετε να πάνε τα υλικά παντού και ψήνετε στους 200 βαθμούς για 40-50 λεπτά.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.