COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Πεντανόστιμα λαζάνια με ντομάτα και μοτσαρέλα έτοιμα σε λίγα λεπτά


8 Αυγούστου 2017

lasagna-in-padella-con-pomodoro-e-mozzarella-ricetta-primo-gustoso-veloce-estivo-senza-forno.jpg

Υλικά 

200 γραμμάρια λαζάνια

300 ml χυμό ντομάτας

200 γραμμάρια μοτσαρέλα

100 γραμμάρια κίτρινο καπνιστό τυρί

30 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα

Ελαιόλαδο (προαιρετικά)

Βασιλικός

Αλάτι

Προετοιμασία

Σε ένα μπολ βάζουμε τη μοτσαρέλα, τη σάλτσα ντομάτας, το αλάτι, το ελαιόλαδο και φύλλα βασιλικού και ανακατεύουμε. Παίρνουμε ένα ταψί και ρίχνουμε στο κάτω μέρος λίγες κουταλιές από τη σάλτσα ντομάτας, από πάνω στρώνουμε τα λαζάνια και το κίτρινο τυρί και συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσουν όλα τα υλικά. Σκεπάζουμε με ένα καπάκι και σιγοβράζουμε για περίπου 20 λεπτά, προσθέτοντας λίγο νερό. Όταν είναι έτοιμα τα αφήνετε να κρυώσουν και απολαμβάνουμε. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.