COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Λαχταριστό κέικ ρυζιού με μοτσαρέλα και μελιτζάνα


14 Σεπτεμβρίου 2017

torta-di-riso.jpg

Υλικά

300 γραμμάρια ρύζι για ριζότο

200 γραμμάρια σάλτσα ντομάτας

100 γραμμάρια  μοτσαρέλα

1 μελιτζάνα

Αλάτι

Βούτυρο

1 μικρό κρεμμύδι,

Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι αφού το έχουμε ψιλοκόψει. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη ντομάτα, το αλάτι και το ρύζι και μετά από λίγα λεπτά ρίχνουμε 1 λίτρο νερό και ανακατεύουμε καλά. Εν τω μεταξύ πλένουμε τις μελιτζάνες τις κόβουμε σε φέτες και τις ψήνουμε στο γκριλ και από τις δυο πλευρές. Όταν το ρύζι είναι έτοιμο παίρνουμε ένα στρογγυλό ταψί, το βουτυρώνουμε και βάζουμε μια στρώση ρύζι, από πάνω προσθέτουμε τις μελιτζάνες και μετά τη μοτσαρέλα και συνεχίζουμε το ίδιο μέχρι να τελειώσουν τα υλικά. Ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.