Υλικά
4 φέτες λεπτές φέτες στήθος κοτόπουλου
2 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
80 γραμμάρια παρμεζάνα
Μαϊντανό για γεύση
Εκτέλεση
Τρίβουμε την παρμεζάνα και την αφήνουμε στην άκρη. Αλευρώνουμε τις φέτες κοτόπουλου και τις βάζουμε σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο. Μαγειρεύουμε και από τις δυο πλευρές και όταν πάρουν χρώμα χαμηλώνουμε τη φωτιά και βάζουμε το τυρί σε κάθε φέτα. Σκεπάζουμε με ένα καπάκι και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά μέχρι να ψηθούν και σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.