Με τα σημερινά pizza muffins θα ξετρελάνετε μικρούς και μεγάλους
19 Σεπτεμβρίου 2017
Υλικά
120 γραμμάρια αραβοσιτέλαιο
120 γραμμάρια απλό αλεύρι
2 αυγά
100 ml ηλιέλαιο
100ml γιαούρτι
100 ml χυμό ντομάτας
1 μικρή πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
1 ώριμη ντομάτα, ψιλοκομμένη
150γραμμάρια τυρί μοτσαρέλα, τριμμένο
50 γραμμάρια τυρί παρμεζάνα, τριμμένη
50 γραμμάρια γραβιέρα, τριμμένη
20 φέτες πεπερόνι
1 κουταλάκι θυμάρι
Αλάτι
Οδηγίες
Σε ένα μπολ, συνδυάζουμε το αραβοσιτέλαιο, το αλεύρι, τα τυριά, τη ντομάτα, την πιπεριά και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια αρχίζουμε σταδιακά να προσθέτουμε το γιαούρτι, τα αυγά, το χυμό ντομάτας, το ηλιέλαιο και το θυμάρι, συνεχίζοντας το ανακάτεμα. Παίρνουμε ειδικά καλούπια σιλικόνης για muffins και προσθέτουμε το μίγμα αλλά όχι μέχρι πάνω. Στο τέλος τοποθετούμε μια φέτα πεπερόνι σε κάθε muffin -στα πλάγια και στην κορυφή-. Ψήνουμε στο για περίπου 30 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.