COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Η πιο εύκολη συνταγή για να φτιάξετε κοτόπουλο Cordon Bleu


30 Σεπτεμβρίου 2017

1473087624908.jpg

Υλικά 

8 λεπτές φέτες στήθος κοτόπουλου

4 φέτες ζαμπόν

8 φέτες κίτρινο τυρί

2 αυγά

Τριμμένη φρυγανιά

Λάδι για τηγάνισμα

Αλάτι

Εκτέλεση 

Με ένα μαχαίρι κάνουμε μια οριζόντια τομή σε κάθε φιλέτο, φροντίζοντας να μην το κόψουμε από άκρη σε άκρη. Πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι και στρώνουμε στην επιφάνειά του μια φέτα ζαμπόν και ακριβώς από πάνω 2 φέτες τυρί. Το τυλίγουμε σε ρολό και κλείνουμε τη ραφή με οδοντογλυφίδες. Κλείνουμε επίσης τις δύο άκρες με οδοντογλυφίδες. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία για τα υπόλοιπα φιλέτα.

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και σε ένα άλλο μπολ ρίχνουμε την τριμμένη φρυγανιά. Παίρνουμε τα φιλέτα και τα περνάμε πρώτα από το αυγό και μετά από τη φρυγανιά. Για καλύτερο αποτέλεσμα τα περνάμε δυο φορές. Στη ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι, προσοχή μη ζεσταθεί πολύ, και τηγανίζουμε τα φιλέτα. Όταν πάρουν μια χρυσή κρούστα τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα με χαρτί κουζίνας. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.