Νόστιμα και ελαφριά μακαρόνια με σολομό και πέστο από φιστίκια και αμύγδαλα

Δευτέρα 16 Οκτώβριος 2017
farfalle-al-pesto-di-pistacchi-e-mandorle2-685x1024-1.jpg

Υλικά

350  γραμμάρια  ζυμαρικά  (το μέγεθος που σας αρέσει: πεταλούδες, fusilli κ.λπ.)

1κ. σούπας ελαιόλαδο

70 γραμμάρια  φιστίκια

70 γραμμάρια αποφλοιωμένα αμύγδαλα

100 γραμμάρια  καπνιστός σολομός

1κουταλάκι του γλυκού  χυμό λεμονιού

Αλάτι,πιπέρι

Εκτέλεση

Ρίχνουμε σε ένα μπλέντερ τα φιστίκια, τα αμύγδαλα, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι και χτυπάμε μέχρι να έχουμε μια πάστα. Στη συνέχεια κόβουμε το σολομό σε κομμάτια, ενώ βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τη συσκευασία. Όταν είναι έτοιμα τα στραγγίζουμε και τα σερβίρουμε με το πέστο και το σολομό. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα