Νόστιμα και ελαφριά μακαρόνια με σολομό και πέστο από φιστίκια και αμύγδαλα
16 Οκτωβρίου 2017
Υλικά
350 γραμμάρια ζυμαρικά (το μέγεθος που σας αρέσει: πεταλούδες, fusilli κ.λπ.)
1κ. σούπας ελαιόλαδο
70 γραμμάρια φιστίκια
70 γραμμάρια αποφλοιωμένα αμύγδαλα
100 γραμμάρια καπνιστός σολομός
1κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού
Αλάτι,πιπέρι
Εκτέλεση
Ρίχνουμε σε ένα μπλέντερ τα φιστίκια, τα αμύγδαλα, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι και χτυπάμε μέχρι να έχουμε μια πάστα. Στη συνέχεια κόβουμε το σολομό σε κομμάτια, ενώ βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τη συσκευασία. Όταν είναι έτοιμα τα στραγγίζουμε και τα σερβίρουμε με το πέστο και το σολομό.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.