COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Η πιο νόστιμη σαλάτα για το τραπέζι των Χριστουγέννων


15 Δεκεμβρίου 2017

healthy-satifying-winter-salad-with-kale-lentils-roasted-beets-and-leek-and-roasted-pecans-vegan-glutenfree-healthy.jpg

Υλικά

1 φλιτζάνι κολοκύθα κομμένη σε κύβους

1 φλιτζάνι γλυκοπατάτα κομμένη σε κύβους

1/4 κουταλάκι κουρκουμά

1/4 κουταλιού της σούπας κόκκινο πιπέρι

150 γραμμάρια πράσινο λάχανο

180 γραμμάρια κάστανα έτοιμα μαγειρεμένα

1 ρόδι

2 παντζάρια

Εκτέλεση

Σε ένα ταψί με ελαιόλαδο προσθέτουμε τη γλυκοπατάτα, την κολοκύθα τον κουρκουμά και την κόκκινη πιπεριά και μαγειρεύουμε στο φούρνο για περίπου 30 λεπτά. Στη συνέχει αφαιρούμε από το φούρνο και προσθέτουμε το ρόδι και τα κάστανα. Εν τω μεταξύ σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα παντζάρια για λίγα λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Ύστερα παίρνουμε ένα μπολ προσθέτουμε όλα τα υλικά, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.