Υλικά
8 φρέσκα αυγά
1 σκελίδα σκόρδο
50 γραμμάρια παρμεζάνα
300 γραμμάρια σάλτσα ντομάτας
Ένα κλαδάκι δεντρολίβανο
Ένα ματσάκι μαϊντανό
3 ή 4 φύλλα του βασιλικού
Λίγο θυμάρι
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά όλα τα βότανα και τα ψιλοκόβουμε μαζί με το σκόρδο. Αφήνουμε μόνο το δεντρολίβανο. Σε ένα ταψί ρίχνουμε τη σάλτσα ντομάτας και στη συνέχεια σπάμε τα αυγά από πάνω προσέχοντας να μη σπάσει ο κρίκος. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και πασπαλίζουμε με τα βότανα και το σκόρδο. Περιχύνουμε ελαιόλαδο και στο τέλος ρίχνουμε την παρμεζάνα. Μαγειρεύουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.