Υλικά
1 κιλό χταπόδι
150 γρ. κρεμμύδια
3 σκελίδες σκόρδο
3 κ.σούπας πελτέ ντομάτας
150 γρ. μανιτάρια
100 γρ. ελιές μαύρες
100 γρ. ελαιόλαδο
Δεντρολίβανο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και πλένουμε το χταπόδι. Στη συνέχεια το κόβουμε σε κομμάτια και το βράζουμε με λγοο νερό για 2 ώρες μαζί με τα κρεμμύδια, τα μανιτάρια, το σκόρδο που το έχουμε πολτοποιήσει, τον πελτέ ντομάτας, τις ελιές, το λάδι, το δεντρολίβανο, αλάτι και πιπέρι, μέχρι να μαλακώσει. Όταν είναι έτοιμο σερβίρουμε μαζί με τη σάλτσα.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.