Υλικά
500 γραμμάρια στήθη κοτόπουλου
80 γραμμάρια βουτύρου
2 κρεμμύδια
1 ποτήρι ξύδι βαλσαμικό
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τα στήθη σε κομμάτια. Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το μισό βούτυρο και σοτάρουμε το κοτόπουλο και από τις δυο πλευρές για περίπου δέκα λεπτά. Εν τω μεταξύ λιώνουμε 20 γραμμάρια βουτύρου σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Το σοτάρουμε μέχρι να πάρει χρώμα και ύστερα ρίχνουμε το κοτόπουλο το ξύδι και δύο κουταλιές της σούπας νερό και μαγειρεύουμε μέχρι να είναι έτοιμο το κρέας. Σβήνουμε τη φωτιά προσθέτουμε το υπόλοιπο βούτυρο, ανακατεύουμε και απολαμβάνουμε.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.