COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Φτιάχνουμε sangria, το γνωστό Ισπανικό ποτό


17 Ιουλίου 2018

simple-kombucha-sangria-3-of-7.jpg

Η sangia είναι δροσιστική και φρουτώδης. Ό,τι πρέπει δηλαδή για βραδιές στη βεράντα με φίλους!

Υλικά

1 μεγάλη κανάτα και 1 μεγάλο μπολ

1 μπουκάλι κόκκινο φρουτώδες κρασί (όχι γλυκό)

3 πορτοκάλια

1 μήλο

3-4 κ. σούπας ζάχαρη

50 ml κονιάκ

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε  το κρασί, το χυμό από τα 2 πορτοκάλια, το κονιάκ και τη ζάχαρη, μέχρι αυτή να διαλυθεί. Στη συνέχεια μεταφέρουμε το μείγμα σε μια μεγάλη κανάτα.

Εν τω μεταξύ κόβουμε το μήλο χωρίς να το ξεφλουδίσουμε, σε μικρούς κύβους και το τρίτο πορτοκάλι σε μικρές φέτες. Ρίχνουμε τα φρούτα στην κανάτα. Βάζουμε το κρασί στο ψυγείο και αφήνουμε τουλάχιστον μια ώρα. Πριν σερβίρουμε ρίχνουμε θρυμματισμένο πάγο ή μερικά παγάκια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.