Σήμερα φτιάχνουμε τα πιο νόστιμα κριτσίνια και τα απολαμβάνουμε στο γραφείο ή στο σπίτι με τους φίλους μας.
Υλικά
250 γρ. αλεύρι σκληρό
150 γρ. μαργαρίνη
1 κρόκο αυγού
2-3 κ.σούπας ζάχαρη
1/4 lt νερό
Αλάτι
Τριμμένη γραβιέρα
Εκτέλεση
Χτυπάμε το αλεύρι στο μίξερ στις λεπίδες με τη ζάχαρη, το αλάτι και τη μαργαρίνη. Προσθέτουμε τον κρόκο του αυγού και συνεχίζουμε το χτύπημα. Αφού βγάλουμε τη ζύμη, κόβουμε μικρά κομμάτια και τα πλάθουμε για να γίνουν μακρόστενα κριτσίνια. Ρίχνουμε τριμμένη γραβιέρα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 30 περίπου λεπτά.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.