COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Τα πιο νόστιμα μανιτάρια με φέτα και κρασί


20 Ιουλίου 2018

feta.jpg

 

 Ένα νόστιμο συνοδευτικό που θα σας εντυπωσιάσει.

Υλικά

800 γρ. μανιτάρια

Φέτα τριμμένη

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

 2 κρεμμυδάκια φρέσκα

Μισή κόκκινη πιπεριά

Μισή πράσινη πιπεριά

 2 κ.σ. μουστάρδα

Μισή κούπα κρασί

1/3 κ.σ. λάδι

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες, τα βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με το κρασί και αφήνουμε για μισή ώρα. Στη συνέχεια τα σουρώνουμε και τα βάζουμε σε ένα ταψί μαζί με τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε και ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά. Στη φάση αυτή προσθέτουμε τη φέτα και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά ακόμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.