Λαχταριστά κεφτεδάκια κοτόπουλου με σως γιαουρτιού

Παρασκευή 3 Αύγουστος 2018
gluten-free-turkey-and-zucchini-meatballs-with-basil-yogurt-sauce-2.jpg

Τα κεφτεδάκια είναι το αγαπημένο φαγητό μικρών και μεγάλων. Φωνάξτε λοιπόν τα παιδιά σας στην κουζίνα και φτιάξτε μαζί τα σημερινά λαχταριστά κεφτεδάκια. 

Υλικά

500 γρ. κιμά από στήθος κοτόπουλο

1 ξερό κρεμμύδι

1 πακέτο γαλέτα

2 κ. σούπας κουάκερ

4 φύλλα δυόσμου

μαϊντανός

2 αυγά

Αλάτι, πιπέρι, κάρυ

Ελαιόλαδο

Για τη σως γιαουρτιού

2 κεσεδάκια   γιαούρτι

Άνηθο

Χυμό από 1/2 λεμόνι

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και από τη γαλέτα χρησιμοποιούμε το 1 φλιτζάνι. Επίσης στο μίγμα βάζουμε μόνο το ένα αυγό, το άλλο είναι για το πανάρισμα. Πλάθουμε τα κεφτεδάκια, στη συνέχεια τα βουτάμε στο αυγό και μετά τα περνάμε από τη γαλέτα. Τα απλώνουμε σε ένα ταψάκι και τα ψήνουμε για 1/2 ώρα περίπου. Η συνοδευτική σως φτιάχνεται ανακατεύοντας όλα τα υλικά.

TRENDING ARTICLES