COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Απολαμβάνουμε μπιφτέκια σολομού και δεν θέλουμε να τελειώσουν


30 Αυγούστου 2018

cilantro-lime-salmon-patties-5-1024x683.jpg

Αν έχετε βαρεθεί να τρώτε ψητό σολομό, σας προτείνουμε την παρακάτω συνταγή και θα γλύφετε τα δάχτυλά σας.

Υλικά

400 γραμμάρια φιλέτο σολομού

1κ. γλυκού τζίντζερ σε σκόνη

1κ. γλυκού σόγια σος

7 κλωνάρια μαϊντανού

Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Κόβουμε το σολομό σε μικρά κομμάτια και τα βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά. Πολτοποιούμε για λίγα δευτερόλεπτα και όταν είναι έτοιμο το μίγμα το τοποθετούμε σε ένα μπολ. Τότε αρχίζουμε και πλάθουμε τα μπιφτέκια. Στη συνέχεια τα βάζουμε σε ένα ταψί και τα αφήνουμε για μισή ώρα. Όταν περάσει ο χρόνος τα τοποθετούμε στο φούρνο και ψήνουμε για 15 λεπτά. Σερβίρουμε με λαχανικά ή ρύζι.