COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Λαχταριστές κοτομπουκιές με μοτσαρέλα και ντομάτα


25 Σεπτεμβρίου 2018

bocconcini-di-pollo-alla-pizzaiola-3.jpg

Υλικά

300 γραμμάρια κοτόπουλο

8 ντομάτες

200 γρ. μοτσαρέλα

Αλάτι στη γεύση

4 κουταλιές ελαιόλαδο

3 κουταλιές της σούπας αλεύρι

Ρίγανη

Εκτέλεση

Κόβουμε το κοτόπουλο σε μπουκίτσες και τις περνάμε στο αλεύρι. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε ελαιόλαδο και μαγειρεύουμε τις κοτομπουκιές μέχρι να πάρουν χρώμα. Σε αυτό το σημείο κόβουμε τις ντομάτες σε κύβους και τις προσθέτουμε στο κοτόπουλο μαζί με τη μοτσαρέλα και τη ρίγανη. Καλύπτουμε με ένα καπάκι και μαγειρεύουμε γγια δύο ή τρία λεπτά, μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.