Οι πιο νόστιμες αλμυρές κρέπες με τυρί και μπεσαμέλ

Σάββατο 3 Νοέμβριος 2018
2013-04-22-r-grilled-cheese-crepes.jpg

Υλικά

125 γρ. αλεύρι

2 αυγά

250 γρ. γάλα

125 γρ. γραβιέρα

100 γρ. μπεσαμέλ

40 γρ. βούτυρο

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση 

Για να φτιάξουμε τις κρέπες αναμειγνύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι με τα αυγά, το αλάτι και το κρύο γάλα. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε τη γραβιέρα με τη μπεσαμέλ και αλατοποπιερώνουμε.

Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και με ένα κουτάλι ρίχνουμε το χυλό για να φτιάξουμε τις κρέπες. Όταν είναι έτοιμες τις γεμίζουμε με το μίγμα της μπεσαμέλ και του τυριού, τις βάζουμε σε ένα ταψί και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά στους 180 βαθμούς.