Οι πιο νόστιμες αλμυρές κρέπες με τυρί και μπεσαμέλ
3 Νοεμβρίου 2018

Υλικά
125 γρ. αλεύρι
2 αυγά
250 γρ. γάλα
125 γρ. γραβιέρα
100 γρ. μπεσαμέλ
40 γρ. βούτυρο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Για να φτιάξουμε τις κρέπες αναμειγνύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι με τα αυγά, το αλάτι και το κρύο γάλα. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε τη γραβιέρα με τη μπεσαμέλ και αλατοποπιερώνουμε.
Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και με ένα κουτάλι ρίχνουμε το χυλό για να φτιάξουμε τις κρέπες. Όταν είναι έτοιμες τις γεμίζουμε με το μίγμα της μπεσαμέλ και του τυριού, τις βάζουμε σε ένα ταψί και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά στους 180 βαθμούς.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.
Διαβάζονται Τώρα
- Ένας επίπονος κύκλος ολοκληρώνεται γι’ αυτά τα 3 ζώδια μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου
- Είσαι single; 5 λόγοι που πρέπει να χαίρεσαι γι’ αυτό, σύμφωνα με την επιστήμη
- Η Ιαπωνία δεν σταματά να μας εκπλήσσει: Δημιούργησε χώρους κλάματος, όπου άνδρες βλέπουν ταινίες μαζί σου και σκουπίζουν ακόμα και τα δάκρυά σου