Πεντανόστιμο κοτόπουλο με μανιτάρια, τυρί και σπανάκι

Τρίτη 13 Νοέμβριος 2018
spinach-and-mushroom-smothered-chicken_exps_sdfm18_39907_c10_10_4b-1-696x696.jpg

Υλικά

4 στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκαλα

1φλιτζάνι φρέσκα μανιτάρια σε φέτες

3 πράσινα κρεμμύδια, κομμένα σε φέτες

3 φλιτζάνια φρέσκο ​​σπανάκι

2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο πεκάν

1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο

1/2 κουταλάκι του γλυκού καρυκεύματα κοτόπουλου

2 φέτες τυρί προβολόνε

Εκτέλεση 

Σε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο σοτάρουμε τα μανιτάρια και τα κρεμμύδια. Στη συνέχεια προσθέτουμε το σπανάκι και τα πεκάν μέχρι να μαλακώσει το σπανάκι. Πασπαλίζουμε κοτόπουλο με καρύκευμα και το ψήνουμε στο γκριλ στους 170 βαθμούς για 5 λεπτά την κάθε πλευρά. Στη συνέχεια βάζουμε σε κάθε στήθος μια φέτα τυρί και ψήνουμε μέχρι να λιώσει. Σερβίρουμε μαζί με το σπανάκι και τα μανιτάρια.