Ξεφεύγουμε από τα καθιερωμένα και φτιάχνουμε αβοκάντο με κοτοσαλάτα

Κυριακή 25 Νοέμβριος 2018
avocado-chipotle-chicken-salad.jpg

Η σημερινή συνταγή είναι πεντανόστιμη και πανεύκολη. Μπορείτε να την καταναλώσετε όλες τις ώρες της ημέρας.

Υλικά

2 καθαρισμένα στήθη κοτόπουλου

4 αβοκάντο

1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο σέλινο

 6 κουταλιές της σούπας γιαούρτι

½ κουτ. της σούπας μουστάρδα

 Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα με νερό βάζουμε το τα δυο στήθη και τα βράζουμε για 25 λεπτά. Όταν είναι έτοιμα τα αφήνουμε να κρυώσουν και στη συνέχεια τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το γιαούρτι, το σέλινο, τη μουστάρδα, το κοτόπουλο, αλάτι και πιπέρι και το βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα.

 

TRENDING ARTICLES