Σήμερα μαγειρεύουμε λαχταριστά ζυμαρικά με την πιο κρεμώδη σάλτσα παρμεζάνας
13 Δεκεμβρίου 2018
Σήμερα σας προτείνουμε και κρεμώδη σάλτσα παρμεζάνας που θα κατακτήσει και τους πιο δύσκολους ουρανίσκους.
Υλικά
140 γραμμάρια ζυμαρικά
150 ml γάλα
60 γραμμάρια τριμμένο τυρί παρμεζάνα
15 γραμμάρια βούτυρο
10 γραμμάρια αλεύρι
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Εν τω μεταξύ, σε μια κατσαρόλα λειώνουμε το βούτυρο και στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι και το γάλα ανακατεύοντας για μερικά λεπτά μέχρι να γίνει μια κρέμα. Στο τέλος προσθέτουμε την παρμεζάνα και σβήνουμε τη φωτιά. Ανακατεύουμε για να πάει παντού το τυρί και αλατοπιπερώνουμε.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.