COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα μαγειρεύουμε λαχταριστά ζυμαρικά με την πιο κρεμώδη σάλτσα παρμεζάνας


13 Δεκεμβρίου 2018

pasta-ricotta-limone-e-basilico1.jpg

Σήμερα σας προτείνουμε και κρεμώδη σάλτσα παρμεζάνας που θα κατακτήσει και τους πιο δύσκολους ουρανίσκους.

Υλικά

140 γραμμάρια ζυμαρικά

150 ml γάλα

60 γραμμάρια τριμμένο τυρί παρμεζάνα

15 γραμμάρια βούτυρο

10 γραμμάρια αλεύρι

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Εν τω μεταξύ, σε μια κατσαρόλα λειώνουμε το βούτυρο και στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι και το γάλα ανακατεύοντας για μερικά λεπτά μέχρι να γίνει μια κρέμα. Στο τέλος προσθέτουμε την παρμεζάνα και σβήνουμε τη φωτιά. Ανακατεύουμε για να πάει παντού το τυρί και αλατοπιπερώνουμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.