Η ομέλετα είναι ένα εύκολο αλλά και χορταστικό πιάτο. Ό,τι πιο νόστιμο για σήμερα το μεσημέρι.
Υλικά
4 αυγά
1 χωριάτικο λουκάνικο
30 γραμμάρια κίτρινο τυρί
½ πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
2 κουταλιές της σούπας κεφαλοτύρι τρίμμενο
2 κουταλιές της σούπας γάλα
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και ρίχνουμε τα λουκάνικα. Όταν αρχίζουν να παίρνουν χρώμα προσθέτουμε την πιπεριά. Σένα πιάτο χτυπάμε τ' αυγά και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, το γάλα, το κίτρινο τυρί και το τριμμένο κεφαλοτύρι. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε το μίγμα στα λουκάνικα. Ψήνουμε την ομελέτα και από τις δυο πλευρές.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.
Διαβάζονται Τώρα
- Παναγία των Παρισίων: Τελέστηκε ο πρώτος γάμος μετά από 30 χρόνια - Ήταν του ξυλουργού που βοήθησε στην αποκατάσταση από τη φωτιά του 2019
 - Ισχυρή κρέμα lifting: 5+1 προϊόντα για να δείχνεις 10 χρόνια νεότερη
 - Η Σίντνεϊ Σουίνι εθεάθη στο αυτοκίνητο του πρώην της, Τζόναθαν Νταβίνο - Ο τσακωμός τους έξω από το σπίτι της