
Η ομέλετα είναι ένα εύκολο αλλά και χορταστικό πιάτο. Ό,τι πιο νόστιμο για σήμερα το μεσημέρι.
Υλικά
4 αυγά
1 χωριάτικο λουκάνικο
30 γραμμάρια κίτρινο τυρί
½ πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
2 κουταλιές της σούπας κεφαλοτύρι τρίμμενο
2 κουταλιές της σούπας γάλα
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και ρίχνουμε τα λουκάνικα. Όταν αρχίζουν να παίρνουν χρώμα προσθέτουμε την πιπεριά. Σένα πιάτο χτυπάμε τ' αυγά και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, το γάλα, το κίτρινο τυρί και το τριμμένο κεφαλοτύρι. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε το μίγμα στα λουκάνικα. Ψήνουμε την ομελέτα και από τις δυο πλευρές.
Διαβάζονται Τώρα
- Εάν ένας άνθρωπος συζητάει συνεχώς αυτά τα θέματα, έχει χαμηλό ΕQ
- Ζώδια Ιουλίου 2025: Οι μηνιαίες προβλέψεις από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ - Έντονη κινητικότητα, συναισθηματικές ανακατατάξεις, οικονομικές ευκαιρίες
- Τα παιδιά που αποκτούν από μικρά αυτή τη δεξιότητα, είναι στατιστικά πιο επιτυχημένα στη ζωή τους
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.