Ετοιμάζουμε το πιο νόστιμο λαχανόρυζο και ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε.
Υλικά
1 λάχανο
1φλ. ρύζι
1 κρεμμύδι
2 πράσα
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
3 καρότα
3 φλ. νερό
Χυμό από 1 λεμόνι
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε το λάχανο και το κόβουμε σε χοντρά κομμάτια. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σοτάρουμε στο τηγάνι με ελαιόλαδο για 5 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε, τα πράσα και το καρότο αφού το κόψουμε σε ροδέλες. Μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά και προσθέτουμε το ρύζι και το νερό. Σκεπάζουμε με ένα καπάκι και βράζουμε για 20 λεπτά περίπου. Τέλος ρίχνουμε το χυμό από το λεμόνι και σερβίρουμε.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.