Με τη σημερινή μαρινάδα δίνουμε μία άλλη διάσταση στο αρνί. Με τα αρώματα που περνάνε μέσα του από το δεντρολίβανο, τον βασιλικό, το μέλι και το γιαούρτι το απολαμβάνουν όλοι.
Υλικά
6 κουταλιές μέλι
5 κλωνάρια δεντρολίβανο φρέσκο
5 κουταλιές γιαούρτι
2 κουταλιές της σούπας βασιλικός φρέσκος
2 κουταλίες της σούπας ρίγανη
10 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κάνουμε με ένα μαχαίρι τρύπες στο κρέας και βάζουμε μέσα τα σκόρδα αφού τα έχουμε κόψει σε κομμάτια. Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα μυρωδικά, το μέλι και το γιαούρτι και τα ανακατεύουμε καλά. Πασαλείβουμε όλο το κρέας κάνοντας του μασάζ για λίγα λεπτά.
Βάζουμε το κρέας σε ένα σκεύος το σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για 4 ώρες.
Πηγή φωτογραφίας: www.oliveandmango.com
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.