Έτσι όπως δεν έχετε φανταστεί την καρμπονάρα. Μια δοκιμή θα σας πείσει.
Υλικά
320 γρ. μακαρόνια φουσίλι
200 γρ. λουκάνικο
50 γρ. κρεμμυδιού
3 κρόκοι αυγού
3 κ. σούπας τυρί πεκορίνο τριμμένο
Βούτυρο
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Κόβουμε το λουκάνικο σε κομμάτια και τα σοτάρουμε στο τηγάνι με μια κουταλιά της σούπας λάδι και 1 κ. γλυκού βούτυρο. Μετά από 3 λεπτά προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο.
Συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε για άλλα 3 με 4 λεπτά. Σε ένα μπολ ρίχνουμε τους κρόκους και προσθέτουμε 3 κουταλιές της σούπας τυρί πεκορίνο και χτυπάμε καλά.
Μαγειρεύουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Ρίχνουμε τα ζεστά μακαρόνια μέσα στους κρόκους και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε μαζί με το λουκάνικο.
Πηγή φωτογραφίας: www.lacucinaitaliana.it
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.