Υλικά
1 κιλό γαρίδες
500 γραμμάρια ρύζι
100 ml ελαιόλαδο
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
2 κρεμμύδια
1 κονσέρβα ντομάτα
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις γαρίδες. Βράζουμε νερό σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε το ένα κρεμμύδι. Ύστερα ρίχνουμε και τις γαρίδες και τις βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν, αλλά όχι να λιώσουν. Αφαιρούμε τις γαρίδες από την κατσαρόλα αλλά κρατάμε το ζωμό. Σε μια άλλη κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι.
Όταν πάρει χρώμα προσθέτουμε τις πιπεριές, τις γαρίδες, τη ντομάτα και το ζωμό. Βράζουμε για 4 λεπτά και ρίχνουμε το ρύζι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε μέχρι να γίνει το ρύζι. Όταν είναι έτοιμο σερβίρουμε.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.