Φτιάχνουμε το πιο νόστιμο χοιρινό με γλυκοπατάτες και μήλα
31 Δεκεμβρίου 2019
Η πιο νόστιμη συνταγή για το γιορτινό τραπέζι.
Υλικά
500 γραμμάρια φιλέτο χοιρινό
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
2 μέτρια μήλα, καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους
2 μικρές γλυκοπατάτες, ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κύβους
1 μικρό γλυκό κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους
2 κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο
Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς C. Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το ελαιόλαδο και ζεσταίνετε σε μέτρια-υψηλή θερμότητα. Όταν ζεσταθεί το λάδι προσθέτετε τα μήλα, τις γλυκοπατάτες και το κρεμμύδι. Ανακατεύετε 1 λεπτό και στη συνέχεια προσθέτετε το χοιρινό. Το ψήνετε και από τις δυο πλευρές μέχρι να ροδίσει περίπου 6 λεπτά. Όταν είναι έτοιμο σερβίρετε και γαρνίρετε με δενδρολίβανο.
Πηγή φωτογραφίας: www.bettycrocker.com
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.
Διαβάζονται Τώρα
- Παναγία των Παρισίων: Τελέστηκε ο πρώτος γάμος μετά από 30 χρόνια - Ήταν του ξυλουργού που βοήθησε στην αποκατάσταση από τη φωτιά του 2019
- Ισχυρή κρέμα lifting: 5+1 προϊόντα για να δείχνεις 10 χρόνια νεότερη
- Η Σίντνεϊ Σουίνι εθεάθη στο αυτοκίνητο του πρώην της, Τζόναθαν Νταβίνο - Ο τσακωμός τους έξω από το σπίτι της