Φτιάχνουμε το πιο νόστιμο χοιρινό με γλυκοπατάτες και μήλα

Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019

Η πιο νόστιμη συνταγή για το γιορτινό τραπέζι. 

Υλικά

500 γραμμάρια φιλέτο χοιρινό

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

2 μέτρια μήλα, καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους

2 μικρές γλυκοπατάτες, ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κύβους

1 μικρό γλυκό κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους

2 κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο

Εκτέλεση

Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς C. Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το ελαιόλαδο και ζεσταίνετε σε μέτρια-υψηλή θερμότητα. Όταν ζεσταθεί το λάδι προσθέτετε τα μήλα, τις γλυκοπατάτες και το κρεμμύδι. Ανακατεύετε 1 λεπτό και στη συνέχεια προσθέτετε το χοιρινό. Το ψήνετε και από τις δυο πλευρές μέχρι να ροδίσει περίπου 6 λεπτά. Όταν είναι έτοιμο σερβίρετε και γαρνίρετε με δενδρολίβανο.

Πηγή φωτογραφίας: www.bettycrocker.com