Ζουμερό μοσχαρίσιο κρέας με βότανα

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019

Η σημερινή συνταγή είναι τόσο νόστιμη που θα κατακτήσεις και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. 

Υλικά 

150 γρ. μοσχαρίσιο κρέας

40 γρ. σέλινο

2 κουταλάκια του ελαιόλαδο

1 κουταλάκι του γλυκού βαλσαμικό 

Βασιλικός

Μαϊντανός

Σχοινόπρασο

Εστραγκόν

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση 

Βάζουμε το κρέας σε ένα ταψί και το μαγειρεύουμε με λίγο ελαιόλαδο στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά, γυρίζοντας συχνά και από τις δυο πλευρές. Εν τω μεταξύ ψιλοκόβουμε όλα τα βότανα, τα βάζουμε σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε με ένα κουταλάκι του γλυκού λάδι, βαλσαμικό ξύδι, παλάτι και πιπέρι και στη συνέχεια τα χτυπάμε στο μίξερ με λίγο νερό. 

Όταν το κρέας είναι έτοιμο το σερβίρουμε μαζί με τη σάλτσα και το ψιλοκομμένο σέλινο. Αυτό το πιάτο μπορεί να σερβιριστεί ζεστό ή κρύο.
 

Πηγή εικόνας: www.lacucinaitaliana.it