Ζουμερές χοιρινές μπριζόλες με μουστάρδα και μέλι
18 Ιανουαρίου 2020

Ένα απολαυστικό και απλό πιάτο, με μια τριάδα υλικών-χοιρινό, μουστάρδα-μέλι- που κάνουν πολύ ταιριαστή παρέα.
Υλικά
4 μπριζόλες χοιρινές
1 λεμόνι
3 κουταλιές μουστάρδα
1 σκελίδα σκόρδο ή 1 κουταλιά σκόνη σκόρδου
1 κουταλιά μέλι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί και ρίξτε τα στο ταψί με τις μπριζόλες. Αφήστε το ταψί σας για περίπου 1 ώρα στο ψυγείο και στη συνέχεια σκεπάστε το με αλουμινόχαρτο και τοποθετήστε το σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς. Ανά 20 λεπτά με ένα κουτάλι ραντίζετε τις μπριζόλες με τα ζουμιά που υπάρχουν στο ταψί.
Ψήστε όσο χρειάζεται μέχρι να ροδίσουν και εσωτερικά. (30-45 λεπτά)
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.
Διαβάζονται Τώρα
- 6 έξυπνοι τρόποι για να απαντήσεις σε κάποιον όταν σε προσβάλλει, διατηρώντας την ψυχραιμία σου
- Ειδικός σε θέματα ευτυχίας του Χάρβαρντ μοιράστηκε τη no1 συμβουλή για μια εύκολη και επιτυχημένη ζωή
- Ζώδια σήμερα (7/9): Η Σεληνιακή Έκλειψη φέρνει έντονη και μεταμορφωτική ενέργεια - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο