Η σημερινή συνταγή είναι πανεύκολη και πεντανόστιμη.
Υλικά
600 γρ. διάφορα χόρτα
500 γρ. καλαμποκάλευρο
500 γρ. αλεύρι σκληρό
4 φρέσκα κρεμμυδάκια
200 γρ. τριμμένη φέτα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα κρεμμυδάκια και τα ψιλοκόβουμε. Τα βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με τα χόρτα, τη φέτα και αλάτι. Ανακατεύουμε καλά.
Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε λίγο νερό, αλάτι, τα αλεύρια, 2 φλ. ελαιόλαδο και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε ένα παχύρευστο μίγμα. Λαδώνουμε ένα ταψί και ρίχνουμε το μισό μίγμα σε όλη την επιφάνεια και από πάνω τα χορταρικά και στη συνέχεια το υπόλοιπο μίγμα με μισό ποτήρι ζεστό νερό. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 50 λεπτά μέχρι να ροδίσει στο πάνω μέρος.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.