Η πιο νόστιμη ομελέτα ρυζιού

Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020

Η σημερινή συνταγή είναι τόσο εύκολη και τόσο νόστιμη που θα σας ξετρελάνει...

Υλικά 

200 γραμμάρια ρυζιού

3  αυγά

30 γρ παρμεζάνας (τριμμένη)

100 γραμμάρια τυρί scamorza 

Ελαιόλαδο

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Μαγειρεύουμε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Στη συνέχεια σε ένα μπολ προσθέτουμε τα αυγά, τη παρμεζάνα, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε με ένα σύρμα. 

Όταν το ρύζι είναι έτοιμο και έχει κρυώσει το προσθέτουμε στο χτυπημένο αυγό. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τη scamorza. 

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ζεσταίνουμε λίγο λάδι και ρίχνουμε το ρύζι με τα αυγά και μαγειρεύουμε για περίπου δέκα λεπτά. Γυρίζουμε την ομελέτα  από την άλλη μεριά και μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά.  Η ομελέτα ρυζιού σας είναι έτοιμη.

Πηγή φωτογραφίας: www.ricettedalmondo.it