
Είναι τραγανά και η γεύση τους θα ξετρελάνει...
Υλικά
150 γρ. αλεύρι
100 γρ τριμμένη παρμεζάνα
100 γρ. πιπεριές
50 γρ. μπέικον
50 γρ. βούτυρο μαλακό
1 κουταλάκι του γλυκού στιγμιαία μαγιά
1 κλαδάκι θυμάρι
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τις πιπεριές και το μπέικον σε κύβους. Σε ένα μπολ προσθέτουμε το αλεύρι, τη μαγιά, την παρμεζάνα και το θυμάρι. Ανακατεύουμε καλά και στη συνέχεια προσθέτουμε το βούτυρο συνεχίζοντας το ανακάτεμα.
Στο τέλος προσθέτουμε το μπέικον, τις πιπεριές και σχηματίζουμε μια μπάλα. Την τυλίγουμε σε πλαστική μεμβράνη και αφήνουμε να ξεκουραστεί στο ψυγείο για μισή ώρα. Όταν περάσει ο χρόνος βγάζουμε τη ζύμη από το ψυγείο και κόβουμε σε κομμάτια σχηματίζοντας τα μπισκότα.
Τοποθετούμε τα μπισκότα σε ένα ταψί και ψήνουμε στον φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά. Όταν έχουν χρυσό χρώμα τα αφαιρούμε από τον φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Photo credits: www.ricettedalmondo.it
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.