Το σημερινό πιάτο είναι απλό αλλά ταυτόχρονα πολύ νόστιμο.
Υλικά
80 γρ. ζυμαρικά
2 αυγά
Τριμμένη παρμεζάνα
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες τις συσκευασίας. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και προσθέτουμε το αυγό. Το τηγανίζουμε, προσέχοντας όμως ο κρόκος να μην γίνει σφιχτός.
Όταν τα ζυμαρικά είναι έτοιμα τα μεταφέρουμε σε ένα τηγάνι μαζί με το τριμμένο τυρί, λίγο ελαιόλαδο και νερό από τα βρασμένα μακαρόνια. Σπάμε το ένα αυγό από πάνω και ανακατεύουμε γρήγορα, προσέχοντας να μην ψηθεί.
Μεταφέρουμε τα μακαρόνια σε ένα πιάτο και από πάνω βάζουμε το τηγανιτό αυγό και απολαμβάνουμε.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.