Πεντανόστιμη πατατοσαλάτα με λουκάνικα και σάλτσα από γιαούρτι
20 Αυγούστου 2020
Από τους πλέον κλασικούς συνοδούς της μπίρας, η πατατοσαλάτα με λουκάνικα φτιάχνεται εύκολα και είναι απίστευτα απολαυστική.
Υλικά
3 πατάτες
3 λουκάνικα Φρανκφούρτης
250 γρ γιαούρτι
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες σε άφθονο νερό για περίπου 40 λεπτά (εξαρτάται από το μέγεθος των πατατών που χρησιμοποιείτε). Στη συνέχεια τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε κομμάτια.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ρίχνουμε τα λουκάνικα κομμένα σε φέτες και τα μαγειρεύουμε λίγα λεπτά σε κάθε πλευρά και όταν είναι έτοιμα, τα αφήνουμε στην άκρη.
Ετοιμάζουμε τη σάλτσα γιαουρτιού συνδυάζοντας το γιαούρτι με τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, μια πρέζα αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τις πατάτες, τα λουκάνικα, λάδι και σερβίρουμε με τη σάλτσα γιαουρτιού.
Πηγή φωτογραφίας: www.ricettedalmondo.it/
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.