COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Cooking stories: Βρείτε το ιδανικό γεύμα για την κάθε περίσταση


15 Οκτωβρίου 2020

Cooking stories: Βρείτε το ιδανικό γεύμα για την κάθε περίσταση

Με την κατάλληλη παρέα, κάθε γεύμα, μικρό ή μεγάλο, είναι μια στιγμή ξεχωριστή. Όταν μάλιστα, συνοδεύεται από την ΑΛΦΑ Χωρίς Αλκοόλ, γίνεται κάτι παραπάνω, γίνεται μια ιστορία. Μια ιστορία με πολλά περιστατικά που θυμόμαστε χαμογελώντας, αφηγούμαστε στους άλλους και μένει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας. Γιατί η ΑΛΦΑ Χωρίς Αλκοόλ με τον ήπιο, δροσιστικό και ευκολόπιοτο χαρακτήρα της συνοδεύει τέλεια όλες τις γεύσεις που μάθαμε μικροί, όπως κι αυτές που ανακαλύψαμε μεγάλοι.

Πρόκειται για μια μπύρα με πλούσια, χαρακτηριστικά αρώματα και γεμάτη γεύση. Ισορροπημένη, απολαυστική και από 100% φυσικά συστατικά, παράγεται στην Ελλάδα για να είναι το επίκεντρο της απόλαυσης όλες τις ώρες της ημέρας. Μια μπύρα που μας ενέπνευσε για να ετοιμάσουμε το απόλυτο κουίζ που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε το ιδανικό για εσάς γεύμα.

Το Cooking Stories powered by ΑΛΦΑ Χωρίς είναι ένα κουίζ για εκείνους που αναζητούν την επόμενη ιστορία τους. Ρομαντικό δείπνο, συνάντηση με φίλους ή movie night; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τα αγαπημένα σας υλικά και εμείς, αναλόγως την περίσταση, θα σας βοηθήσουμε να ετοιμάσετε ένα γεύμα που θα σας μείνει αξέχαστο, παρουσιάζοντάς σας την ιδανική συνταγή για εσάς σε ένα απολαυστικό βίντεο που θα σας κατευθύνει βήμα – βήμα στην εκτέλεσή της.

Μπείτε τώρα εδώ και ανακαλύψτε τη συνταγή που σας ταιριάζει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.

TAGS