
Φτιάξτε αυτά τα πεντανόστιμα χορτοφαγικά μπιφτέκια και θα ξετρελαθείτε.
Υλικά
1 κιλό πατάτες
80 γραμμάρια παρμεζάνα
2 αυγά
30 γραμμάρια τριμμένη φρυγανιά
Αλάτι για γεύση
Ελαιόλαδο για γεύση
Πιπέρι για γεύση
Εκτέλεση
Πλένετε καλά τις πατάτες και ύστερα τις βράζετε σε αλατισμένο νερό για περίπου 40 λεπτά. Για να βράσουν σωστά προσπαθήστε όλες οι πατάτες να έχουν σχεδόν το ίδιο μέγεθος.
Όταν οι πατάτες είναι έτοιμες τις λιώνετε όταν είναι ακόμα ζεστές. Μόλις γίνουν πουρές τον προσθέτετε σε ένα μπολ με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε, αλατοπιπερόντας.
Ανακατεύετε μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές και σχηματίζετε τα μπιφτέκια. Τα αλείφετε με λίγο ελαιόλαδο και τα ψήνετε στο φούρνο στους 180 ° C για περίπου 15 λεπτά.
Διαβάζονται Τώρα
- 4 μαγαζιά στην Αθήνα για το καλύτερο παγωτό μηχανής - Κάθε χωνάκι και παιδική ανάμνηση
- 3 φράσεις που χρησιμοποιεί ένας τοξικός σύντροφος όταν τσακώνεται. Τις αναγνωρίζεις;
- Τα ζώδια της εβδομάδας από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (21 - 27/7/25) - Έρχονται στην επιφάνεια ανάγκες ελέγχου, επιβολής αλλά και βαθιές μεταμορφώσεις
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.