Μια υπέροχη και πανεύκολη συνταγή που θα ξετρελάνει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.
Υλικά
4 φιλέτα σολομού περίπου 200 γραμμάρια το καθένα
350 γραμμάρια ντοματίνια
40 γραμμάρια ελιές
30 γραμμάρια κάπαρη σε άλμη
1 σκελίδα σκόρδο
Ελαιόλαδο
200 ml λευκό κρασί
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε λίγο λάδι στην κατσαρόλα μαζί με μια σκελίδα σκόρδο και σοτάρουμε για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα φιλέτα σολομού με το δέρμα προς τα κάτω.
Μαγειρεύουμε για 5 λεπτά και μετά γυρνάμε τα φιλέτα από την άλλη πλευρά και μαγειρεύομε για μερικά λεπτά ακόμα. Σε αυτό το σημείο, προσθέτουμε τα ντοματίνια, τις ελιές και την κάπαρη. Στο τέλος ρίχνουμε το κρασί και μαγειρεύουμε για 10-15 λεπτά, μέχρι να εξατμιστεί το κρασί και το νερό που απελευθερώνεται από τις ντομάτες.
Photo credits: https://www.cucchiaio.it/ricette
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.