COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

5 Ingredients: Τέλεια μπιφτέκια χωρίς κρέας με τόνο


12 Ιουλίου 2021

5 Ingredients: Τέλεια μπιφτέκια χωρίς κρέας με τόνο

Το καλοκαίρι αποτελεί την τέλεια εποχή για να δοκιμάσουμε νέες γεύσεις, αλλά και να υιοθετήσουμε έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής, φτιάχνοντας ελαφριά γεύματα. Έτσι λοιπόν σήμερα θα ετοιμάσουμε το πιο ζουμερό και νόστιμο μπιφτέκι χωρίς κρέας. 

Είτε είστε vegan, vegetarian είτε απλά θέλετε να αποφύγετε το κρέας για ένα χρονικό διάστημα από τη διατροφή σας και δεν γνωρίζετε με τι να το αντικαταστήσετε, δεν έχετε παρά να δείτε την παρακάτω συνταγή και να πάρετε έμπνευση.

Και εάν θέλετε να την ετοιμάσετε εδώ και τώρα, αλλά ανοίγετε το ψυγείο και προς απογοήτευσή σας δεν έχετε όλα τα υλικά, μην ανησυχείτε γιατί τη λύση σας τη δίνει το efood market.

Η νέα supermarket delivery υπηρεσία του efood φέρνει πάνω από 1.200 προϊόντα στην πόρτα σας σε μόλις 15 λεπτά. Τι πιο εύκολο και αποτελεσματικό να κάθεστε στη δροσιά το σπιτιού σας και να παραγγέλνετε online από το efood market χωρίς καμιά έξτρα χρέωση, ακολουθώντας τρία μόνο βήματα. 

Πλέον έχετε ό,τι θελήσετε- ροφήματα, σνακ, είδη περιπτέρου και είδη κάβας, μαναβική και όλα σας τα καθημερινά ψώνια - στη στιγμή, στην πόρτα σας delivered by efood.

Έτσι λοιπόν, κι εμείς μπήκαμε στο efood market παραγγείλαμε τα υλικά μας και ετοιμάσαμε την πιο νόστιμη και καλοκαιρινή συνταγή χωρίς κρέας. 

jenny.gr

Υλικά 

3 κονσέρβες τόνου σε νερό

1 αυγό

1 φρέσκο κρεμμυδάκι 

3-4 κουταλιές σούπας βρώμη

2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό

Εκτέλεση

Στραγγίζουμε τον τόνο από τα υγρά και ψιλοκόβουμε το φρέσκο κρεμμύδι. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τον τόνο σε ένα μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση. 

Ζυμώνουμε καλά με τα χέρια και στη συνέχεια πλάθουμε τα μπιφτέκια, όλα στο ίδιο μέγεθος για να ψηθούν ομοιόμορφα. Βάζουμε στη φωτιά ένα αντικολλητικό τηγάνι, εάν θέλουμε ρίχνουμε πολύ λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε τα μπιφτέκια και από τις δύο πλευρές, προσέχοντας να μην καούν. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.