Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Υλικά
320 γραμμάρια ζυμαρικά
400 γραμμάρια κολοκυθάκια
100 γραμμάρια τόνο σε λάδι
1 σκελίδα σκόρδο
Ξύσμα μισού λεμονιού
Φύλλα μέντας
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Στη συνέχεια, πλένουμε τα κολοκύθια και τα κόβουμε σε ροδέλες.
Εν τω μεταξύ βάζουμε λάδι σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε το σκόρδο. Όταν πάρει χρώμα προσθέτουμε τα κολοκυθάκια και τον τόνο και μαγειρεύουμε μέχρι να γίνουν ελαφρώς χρυσά. Σε αυτό το σημείο ρίχνουμε τα ζυμαρικά στο τηγάνι και σοτάρουμε για λίγα λεπτά.
Τέλος σερβίρουμε συμπληρώνοντας σε κάθε πιάτο τριμμένο λεμόνι και μερικά φύλλα μέντας. Τα ζυμαρικά τόνου και κολοκυθιών είναι έτοιμα για σερβίρισμα.
Photo credits: www.cucchiaio.it/ricetta
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.