Σήμερα φτιάχνουμε μια πεντανόστιμη συνταγή που δεν θα θέλουμε να τελειώσει.
Υλικά
800 γραμμάρια σολομό
300 γραμμάρια γάλα καρύδας (σε κονσέρβα)
1 κρεμμύδι
2-3 κουταλάκια του γλυκού κάρυ (σκόνη)
1-2 κουταλάκια του γλυκού πάπρικα
1 κουταλάκι τζίντζερ (σε σκόνη)
1 πρέζα πιπέρι καγιέν
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το φιλέτο σολομού σε κομμάτια μεγέθους μπουκιάς. Ρίχνουμε σε ένα τηγάνι λίγο λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και στη συνέχεια προσθέτουμε τις μπουκιές σολομού. Και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν οι μπουκιές και να πάρουν χρώμα.
Όταν ροδίσει ο σολομός, προσθέτουμε το γάλα καρύδας, τα μπαχαρικά και αλατοπιπερώνουμε. Μαγειρεύουμε για περίπου 8-10 λεπτά και ελέγχουμε ότι στο τέλος του μαγειρέματος η σάλτσα έχει γίνει αρκετά πηχτή.
Photo credits://www.ricettedalmondo.it
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.