Μια γρήγορη και εύκολη συνταγή με πολύ κοινά υλικά που πιθανότατα έχουμε στο ντουλάπι και στο ψυγείο.
Υλικά
250 γρ. ζυμαρικά
200 γρ. κρύο μασκαρπόνε από το ψυγείο
250 ml σάλτσα ντομάτας σε θερμοκρασία δωματίου
Τριμμένη παρμεζάνα
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Αρχικά, μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά ακολουθώντας τις οδηγίες στη συσκευασία. Λίγο πριν μαγειρευτούν τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε σε ένα μπολ το μασκαρπόνε με τη σάλτσα ντομάτας. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, παρμεζάνα και λίγο λάδι.
Στη συνέχεια στραγγίζουμε τα ζυμαρικά, τα ρίχνουμε στη σάλτσα, τα ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.