COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Λαχταριστά ζυμαρικά με μασκαρπόνε, ντομάτα και παρμεζάνα


JTeam

23 Δεκεμβρίου 2021

Λαχταριστά ζυμαρικά με μασκαρπόνε, ντομάτα και παρμεζάνα
www.contemporaneofood.com
Μια γρήγορη και εύκολη συνταγή με πολύ κοινά υλικά που πιθανότατα έχουμε στο ντουλάπι και στο ψυγείο.

Υλικά

250 γρ. ζυμαρικά

200 γρ. κρύο μασκαρπόνε από το ψυγείο

250 ml σάλτσα ντομάτας σε θερμοκρασία δωματίου

Τριμμένη παρμεζάνα

Αλάτι, πιπέρι

Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Αρχικά, μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά ακολουθώντας τις οδηγίες στη συσκευασία. Λίγο πριν μαγειρευτούν τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε σε ένα μπολ το μασκαρπόνε με τη σάλτσα ντομάτας. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, παρμεζάνα και λίγο λάδι.

Στη συνέχεια στραγγίζουμε τα ζυμαρικά, τα ρίχνουμε στη σάλτσα, τα ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.