Η σημερινή συνταγή είναι για εκείνους που αγαπούν τον συνδυασμό αλμυρού και γλυκού, αλλά και για όσους θέλουν να ξεκινήσουν την ημέρα τους γεμάτοι ενέργεια. Η υλοποίηση είναι πολύ απλή, απλά ετοιμάζετε την ομελέτα και τη σερβίρετε με αβοκάντο συμπληρώνοντας στο τέλος πιπέρι, βότανα της επιλογής σας και λίγο μέλι.
50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
8 αυγά
2 αβοκάντο
Ελαιόλαδο
Βότανα της επιλογής σας
Μέλι
Αλάτι, πιπέρι
Καταρχάς σε ένα μπολ χτυπάμε με ένα σύρμα τα αυγά, μαζί με την παρμεζάνα, αλάτι και πιπέρι. Σε ένα τηγάνι διαμέτρου ζεσταίνουμε λίγο λάδι και στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά. Μια κουτάλα τη φορά: θα πρέπει να πάρουμε 4 ομελέτες. Τα ψήνουμε για 3 λεπτά από τη μια πλευρά και άλλα 2 λεπτά από την άλλη.
Καθαρίζουμε τα αβοκάντο, αφαιρούμε το κουκούτσι και τα κόβουμε σε φέτες. Σερβίρουμε μισό αβοκάντο μαζί με την κάθε ομελέτα και συμπληρώνουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ψιλοκομμένα μυρωδικά και λίγο μέλι.
Καλή απόλαυση.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.