COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Πεντανόστιμη ομελέτα με αβοκάντο, παρμεζάνα και μέλι


JTeam

17 Απριλίου 2023

Πεντανόστιμη ομελέτα με αβοκάντο, παρμεζάνα και μέλι
www.lacucinaitaliana.it, Foto: Guido Barbagelata
Εάν έχετε αβοκάντο, αυγά και μέλι μπορείτε να φτιάξετε ένα πεντανόστιμο και χορταστικό πρωινό ή ένα λαχταριστό brunch.

Η σημερινή συνταγή είναι για εκείνους που αγαπούν τον συνδυασμό αλμυρού και γλυκού, αλλά και για όσους θέλουν να ξεκινήσουν την ημέρα τους γεμάτοι ενέργεια. Η υλοποίηση είναι πολύ απλή, απλά ετοιμάζετε την ομελέτα και τη σερβίρετε με αβοκάντο συμπληρώνοντας στο τέλος πιπέρι, βότανα της επιλογής σας και λίγο μέλι.

Υλικά

50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

8 αυγά

2 αβοκάντο

Ελαιόλαδο

Βότανα της επιλογής σας

Μέλι

Αλάτι, πιπέρι

Jenny.Gr
www.lacucinaitaliana.it, Foto: Guido Barbagelata

Εκτέλεση

Καταρχάς σε ένα μπολ χτυπάμε με ένα σύρμα τα αυγά, μαζί με την παρμεζάνα, αλάτι και πιπέρι. Σε ένα τηγάνι διαμέτρου ζεσταίνουμε λίγο λάδι και στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά. Μια κουτάλα τη φορά: θα πρέπει να πάρουμε 4 ομελέτες. Τα ψήνουμε για 3 λεπτά από τη μια πλευρά και άλλα 2 λεπτά από την άλλη.

Καθαρίζουμε τα αβοκάντο, αφαιρούμε το κουκούτσι και τα κόβουμε σε φέτες. Σερβίρουμε μισό αβοκάντο μαζί με την κάθε ομελέτα και συμπληρώνουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ψιλοκομμένα μυρωδικά και λίγο μέλι.

Καλή απόλαυση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.