COOL GREECE

Πόρτο Γερμενό: Η τέλεια μονοήμερη εκδρομή για να νιώσετε σαν σε νησί


28 Απριλίου 2021

Πόρτο Γερμενό: Η τέλεια μονοήμερη εκδρομή για να νιώσετε σαν σε νησί

Σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα, στα παράλια του Κορινθιακού κόλπου, το Πόρτο Γερμενό με τις υπέροχες παραλίες του είναι ό,τι πρέπει για μονοήμερη εκδρομή εντός Αττικής

Μπορεί να ονειρευόμαστε διακοπές σε νησιά για να χαλαρώσουμε μετά από μια τόσο δύσκολη χρονιά, ωστόσο και η Αττική έχει πανέμορφα μέρη που προσφέρονται για μονοήμερες εκδρομές το Σαββατοκύριακο.

Μία ωρίτσα και κάτι απόσταση από την Αθήνα, στα παράλια του Κορινθιακού κόλπου και στους πρόποδες του Κιθαιρώνα, το Πόρτο Γερμενό, με τις πέντε διαδοχικές παραλίες του και τα κρυστάλλινα νερά του,  είναι ό,τι πρέπει για μίνι εξόρμηση εντός Αττικής. Η πιο πολυσύχναστη παραλία είναι αυτή που αποκαλείται για ευνόητους λόγους «μεσαία παραλία», η οποία είναι βοτσαλωτή και με άφθονη σκιά από τα αρμυρίκια. Αξίζει να επισκεφθείτε και το Προσήλι, που έχει εύκολη πρόσβαση, πεντακάθαρα νερά και είναι ιδανικά προστατευμένο από τους τοπικούς βόρειους άνεμους. Στην περιοχή υπάρχουν ωραία ταβερνάκια δίπλα στο κύμα για φρέσκο ψάρι και σπιτικούς μεζέδες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Reader.gr

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr