COOL GREECE

Θάσος: 5 λόγοι για να την επιλέξετε για τις διακοπές σας


28 Ιουλίου 2021

Θάσος: 5 λόγοι για να την επιλέξετε για τις διακοπές σας

Την έχουν αποκαλέσει «σμαραγδένιο νησί», «πράσινο νησί», «σμαράγδι του Αιγαίου», αλλά καμία περιγραφή δεν είναι αρκετή για να αποτυπώσει την απαράμιλλη ομορφιά της Θάσου. Έχουμε 5 καλούς λόγους για να σας πείσουμε να επισκεφθείτε το βορειότερο νησί του Αιγαίου

Τι είναι αυτό που κάνει τη Θάσο μοναδική; Είναι οι θαυμάσιες γαλαζοπράσινες παραλίες που σε κάνουν να νομίζεις ότι βρέθηκες σε κάποιο εξωτικό νησί; Είναι τα πευκόφυτα δάση που αγγίζουν τα σμαραγδένια νερά; Είναι τα βυθισμένα στο πράσινο ορεινά χωριά με την παραδοσιακή μακεδονίτικη αρχιτεκτονική; Ή τα διάσπαρτα αρχαία μνημεία που σε ταξιδεύουν στην Ιστορία; Είναι όλα αυτά μαζί και άλλα πολλά που κάνουν αυτό το νησί έναν υπέροχο προορισμό για διακοπές σε απόσταση αναπνοής από την Καβάλα.

Την έχουν αποκαλέσει «σμαραγδένιο νησί», «πράσινο νησί», «σμαράγδι του Αιγαίου», αλλά καμία περιγραφή δεν είναι αρκετή για να αποτυπώσει την απαράμιλλη ομορφιά της Θάσου. Έχουμε 5 καλούς λόγους για να σας πείσουμε να επισκεφθείτε το βορειότερο νησί του Αιγαίου. Διαβάστε τη συνέχεια στο reader.gr.

TAGS