COOL GREECE

Μεσσηνία: 3 άγνωστα νησάκια για τους λάτρεις των εξερευνήσεων


10 Σεπτεμβρίου 2021

Μεσσηνία: 3 άγνωστα νησάκια για τους λάτρεις των εξερευνήσεων

Απέναντι από τις ακτές της Μεσσηνίας και πολύ κοντά σε αυτές βρίσκονται μικρά και ακατοίκητα νησιά που διατηρούν μια ομορφιά εξωτική και κρύβουν «θησαυρούς» για τους λάτρεις των εξερευνήσεων

Φυσικές ομορφιές, ιστορία, πολιτισμός, παράδοση και γαστρονομία συνδυάζονται αρμονικά στο νομό Μεσσηνίας, που ικανοποιεί απόλυτα την προσδοκία για αξέχαστες διακοπές. Δεν είναι τυχαίο το ότι η Μεσσηνία έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της Ελλάδας, προσελκύοντας ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο.

Τα νησάκια της Μεσσηνίας, μικρά, κρυμμένα σημεία πάνω στον χάρτη, συμπληρώνουν την ομορφιά των ακτών της. Αυτά τα άγνωστα σε πολλούς και ακατοίκητα νησιά διατηρούν μια ομορφιά εξωτική. Όπως όλη η περιοχή, διαθέτουν υπέροχες παραλίες με τιρκουάζ νερά δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αυτές των εξωτικών νησιών, αλλά και «κρυμμένους θησαυρούς» για τους λάτρεις των εξερευνήσεων. Ιδού 3 νησάκια της Μεσσηνίας που αξίζει να επισκεφθείτε είτε με δικό σας σκάφος είτε με καραβάκι από τις απέναντι ακτές.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.