COOL GREECE

Οι πιο ασυνήθιστα ρομαντικοί προορισμοί για τον Φεβρουάριο - το μήνα της αγάπης


11 Φεβρουαρίου 2022

Οι πιο ασυνήθιστα ρομαντικοί προορισμοί για τον Φεβρουάριο - το μήνα της αγάπης
Γιατί να περιμένεις μέχρι την Καθαρά Δευτέρα για την πρώτη ταξιδιωτική εξόρμηση της χρονιάς; Προτίμησε προορισμούς ήπιων τόνων ή και offseason και κάνε τη διαφορά, όπως το PULZE.

Ταξίδι του Αγίου Βαλεντίνου; Φυσικά! Φέτος μάλιστα που η γιορτή των ερωτευμένων πέφτει Δευτέρα, αν έχεις τη δυνατότητα να πάρεις μία-δύο μέρες άδεια, θα μπορέσεις να απολαύσεις ένα ρομαντικό τριήμερο και δεν θα χρειαστεί να περιμένεις μέχρι την Καθαρά Δευτέρα για την πρώτη εξόρμηση της χρονιάς.

Ταξίδι λοιπόν, αλλά για πού; Αρκετά κλισέ έχει ο Άγιος Βαλεντίνος, επομένως προτίμησε ένα προορισμό ασυνήθιστο. Αυτό άλλωστε κάνουν και οι ενήλικες καπνιστές που επιλέγουν το PULZE, τη συσκευή θερμαινόμενου καπνού που προσφέρει μια ασυνήθιστα πρακτική και διακριτική καπνιστική εμπειρία, σχεδιασμένη από τους δημιουργούς των τσιγάρων Davidoff.

Jenny.Gr

Απόφυγε πολύβουους προορισμούς πολύ κοντά σε χιονοδρομικά κέντρα, ανακάλυψε μονοπάτια και διαδρομές ανάμεσα σε παρθένα δάση και -γιατί όχι- πάρε το πλοίο της γραμμής και βάλε πλώρη για Κυκλάδες μέσα στο καταχείμωνο.

Σου προτείνουμε 4 ασυνήθιστους προορισμούς που μπορείς να τους χαρείς είτε του Αγίου Βαλεντίνου είτε και οποιαδήποτε άλλη στιγμή μέσα στον Φεβρουάριο. Ετοίμασε βαλίτσες, φόρτισε πλήρως το PULZE, ώστε να έχεις έως 20 συνεχόμενες χρήσεις χωρίς να χρειαστεί να ψάχνεις για πρίζα προκειμένου να φορτίσεις ξανά τη συσκευή και είσαι έτοιμη.

Ζαρούχλα

Μην στέκεσαι στο κάπως κακόηχο όνομα, διότι αυτό το -κάποτε- κεφαλοχώρι, σκαρφαλωμένο στις πλαγιές του Χελμού, είναι μια ανάσα από το να περάσει οριστικά και αμετάκλητα στη ζώνη του mainstream. Στη Ζαρούχλα θα βρεις σπάνιας ομορφιάς μονοπάτια για διαδρομές μέσα στο δάσος. Σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκονται και δύο πανέμορφες λίμνες, η Δόξα και η Τσιβλού, αλλά και ταβέρνες με εξαιρετικό φαγητό που θα συγκινήσουν κυρίως τους κρεατοφάγους. Ιδανική και για περιπέτεια και για χαλάρωση, σαν να λέμε για έντονες και πιο ήπιες εμπειρίες, όπως δηλαδή η καπνιστική εμπειρία που προσφέρουν τα δύο επίπεδα θέρμανσης του PULZE.

Jenny.Gr

Αμφίκλεια

Οι κανόνες έχουν και τις εξαιρέσεις τους. Είπαμε να αποφύγουμε τα χιονοδρομικά, όμως η Αμφίκλεια παραμένει χαμηλών τόνων παρά τη μικρή της απόσταση από το χιονοδρομικό του Παρνασσού. Η Αράχωβα ανέλαβε το βάρος και τη δόξα της μαζικότητας και έτσι η Αμφίκλεια διατήρησε χαρακτήρα. Πετρόκτιστα δρομάκια, δροσερές κρήνες και μεσαιωνικά εκκλησάκια θα είναι το σκηνικό σου για το Σαββατοκύριακο.

Δομνίστα

Συνεχίζουμε στη Στερεά. Σε υψόμετρο χιλίων περίπου μέτρων και 41 χιλιόμετρα από το Καρπενήσι, βρίσκεται η Δομνίστα. Ελατοδάση, φαράγγια και μονοπάτια αποτελούν το σκηνικό για ένα ρομαντικό ταξίδι που θα κάνει τη διαφορά. Τόπος με πλούσια παράδοση και ιστορία (εκεί βρήκε κάποτε καταφύγιο ο Καραϊσκάκης, εκεί κήρυξε την αντίσταση στους Γερμανούς κατακτητές ο Άρης Βελουχιώτης), αλλά και γαστρονομία που ξεχωρίζει μέχρι σήμερα, ο μικρός αυτός οικισμός θα κερδίσει μια θέση στις προτιμήσεις σου. Και ναι, τι καλύτερο από το να ξεκινήσεις τη βόλτα σου από την κεντρική πλατεία με τα πλατάνια, να απολαύσεις έναν καφέ στα παραδοσιακά καφενεία και να τη συνδυάσεις με την εμπειρία θερμαινόμενου καπνού PULZE.

Σαντορίνη

Έχεις λόγο να πας χειμώνα στη Σαντορίνη; Μα και βέβαια. Η φυσική ομορφιά του νησιού είναι εκεί και σε περιμένει όλο το χρόνο και το βέβαιο είναι ότι τον Φεβρουάριο θα την απολαύσεις σε ρυθμούς ανθρώπινους, ανενόχλητη, χωρίς το στριμωξίδι του καλοκαιριού. Και τότε θα καταλάβεις ότι όσες φορές και αν έχει τύχει να επισκεφτείς το νησί, ο χειμώνας στη Σαντορίνη είναι μια ασυνήθιστη εμπειρία. Ειδικά το ηλιοβασίλεμα στην Οία γίνεται πιο ατμοσφαιρικό με το χειμωνιάτικο φως και σίγουρα θα αξίζει να το ποστάρεις στο Instagram κρατώντας και την Copper συσκευή PULZE για να την ταιριάξεις με τις αποχρώσεις. Άσε που θα βρεις καταλύματα σε πολύ οικονομικότερες τιμές.

Ο ρομαντισμός είναι μια υπόθεση 365 ημερών, όχι μιας μέρας ή ενός μήνα. Το ίδιο ισχύει και για τις αγαπημένες σου καθημερινές συνήθειες, που πρέπει να τις απολαμβάνεις πάντα. Και όπως ο Φεβρουάριος σού δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις με τρόπο ασυνήθιστο νέους ή/και γνώριμους προορισμούς, αντίστοιχα και το PULZE προσφέρει στους ενήλικους καπνιστές μια εμπειρία απόλαυσης θερμαινόμενου καπνού που κάνει τη διαφορά.