AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

COOL GREECE

Καβάλα: Η Γαλάζια Πόλη με την ξεχωριστή γοητεία


25 Οκτωβρίου 2022

Καβάλα: Η Γαλάζια Πόλη με την ξεχωριστή γοητεία
Μια πόλη στο σταυροδρόμι Ανατολής και Δύσης με μεγάλη ιστορία. Ένας τόπος που έχει αμέτρητες ιστορίες να σας διηγηθεί. Ένας προορισμός ιδανικός για διακοπές χειμώνα - καλοκαίρι. Χτισμένη αμφιθεατρικά δίπλα στη θάλασσα, η Καβάλα, η «Γαλάζια Πόλη» της Μακεδονίας, κρύβει αμέτρητους θησαυρούς και, χωρίς αμφιβολία, ξέρει πώς να μαγεύει τους επισκέπτες της.

Γιατί να πάτε
Σε απόσταση 150 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη, η Καβάλα συνδυάζει Ιστορία και σύγχρονη ζωή, γαστρονομικές απολαύσεις, αρχαιολογικές περιηγήσεις και συναρπαστικές κοντινές εκδρομές σε νησιά, βουνά και γραφικά χωριά. Ατελείωτες χρυσές αμμουδιές που βρέχονται από τα νερά του Αιγαίου σάς περιμένουν, σε κοντινή απόσταση από πόλη, από νωρίς το καλοκαίρι ως το φθινόπωρο, ενώ η Παλιά Πόλη κρύβει θησαυρούς και σας προκαλεί να τους ανακαλύψετε.

Διαβάστε την συνέχεια στο raeder.gr