COOL GREECE

Έρευνα: Στην Ελλάδα το φθηνότερο χιονοδρομικό κέντρο της Ευρώπης


9 Δεκεμβρίου 2022

Έρευνα: Στην Ελλάδα το φθηνότερο χιονοδρομικό κέντρο της Ευρώπης
Μια νέα έρευνα της εταιρείας Holidu αποκαλύπτει τους 10 πιο οικονομικούς προορισμούς για σκι στην Ευρώπη, με βάση τη μέση ημερήσια τιμή ανά άτομο για κάρτα σκι και διαμονή. Στην πρώτη θέση βρίσκεται ένα χιονοδρομικό κέντρο της Βόρειας Ελλάδας

Η Ευρώπη έχει άπειρα χιονοδρομικά κέντρα για κάθε τσέπη. Πέρα από τα φημισμένα - και ακριβά - χιονοδρομικά θέρετρα της Ελβετίας και της Αυστρίας, υπάρχουν και πιο οικονομικοί προορισμοί για τους λάτρεις του χιονιού και των χειμερινών σπορ.

Η πλατφόρμα κράτησης ενοικιαζόμενων καταλυμάτων Holidu έκανε μια έρευνα για να ανακαλύψει τους πιο οικονομικούς (αλλά και τους πιο ακριβούς) προορισμούς για σκι στην Ευρώπη. Για να δημιουργήσει την κατάταξη, αξιολόγησε τις τιμές όλων των χιονοδρομικών κέντρων στην Ευρώπη με πίστες άνω των 20 χιλιομέτρων και υπολόγισε τη μέση τιμή ανά άτομο ανά ημέρα για το εισιτήριο του χιονοδρομικού κέντρου και τη διαμονή (τόσο στην υψηλή όσο και στη χαμηλή περίοδο). Στην κορυφή των 10 πιο οικονομικών προορισμών για σκι βρέθηκε η Ελλάδα. Διαβάστε τη συνέχεια στο reader.gr.