COOL GREECE

Βαθύ: Μια μαγευτική, καλά κρυμμένη παραλία στη νότια Κρήτη


JTeam

1 Ιουλίου 2023

Βαθύ: Μια μαγευτική, καλά κρυμμένη παραλία στη νότια Κρήτη
Κάτω από τα άγρια Αστερούσια Όρη, στη νότια Κρήτη, το Βαθύ είναι μια εκπληκτική, καλά κρυμμένη παραλία με τιρκουάζ νερά, για... ψαγμένους ταξιδιώτες

Εκτός από τις πανέμορφες πόλεις, τα γραφικά χωριά, το υπέροχο φαγητό και τους μοναδικούς αρχαιολογικούς χώρους της, η Κρήτη έχει πολλές ανεξερεύνητες και ονειρεμένες παραλίες για ψαγμένους ταξιδιώτες. Εξερευνώντας κανείς το νησί, από τη μία άκρη του στην άλλη, συναντά από χρυσαφένιες ακτές, παραλίες με κέδρους, αμμόλοφους και φοίνικες μέχρι και μικρούς βραχώδεις όρμους με σπηλιές και καταπράσινα κρυστάλλινα νερά.

Μία από τις κρυφές και πανέμορφες γωνιές της νότιας Κρήτης είναι η παραλία Βαθύ, η οποία βρίσκεται περίπου 70 χλμ. νοτιοδυτικά του Ηρακλείου και 17 χλμ. νοτιοδυτικά του χωριού Σίβας της Μεσαράς. Αυτή η μαγευτική παραλία που σχηματίζεται στο τέλος ενός μικρού φαραγγιού, κάτω από τα άγρια Αστερούσια Όρη και κοντά στο ακρωτήριο Λίθινο, είναι ιδανική για εκείνους που αναζητούν την απόλυτη ηρεμία μακριά από τα πολυσύχναστα μέρη. Διαβάστε τη συνέχεια στο travelgo.gr.