COOL GREECE

Οι ωραιότερες παραλίες γυμνιστών στα ελληνικά νησιά


JTeam

10 Αυγούστου 2023

Οι ωραιότερες παραλίες γυμνιστών στα ελληνικά νησιά
Φορέστε μόνο το αντιηλιακό σας και βουτήξτε σε αυτές τις παραλίες για να νιώσετε πιο ελεύθεροι από ποτέ. Από την Κέρκυρα μέχρι την Κρήτη, αυτές είναι μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες γυμνιστών που θα βρείτε στα ελληνικά νησιά.

Στα ελληνικά νησιά υπάρχουν πολλές μαγευτικές παραλίες όπου μπορείτε να βιώσετε την εμπειρία του γυμνισμού. Παραλίες με υπέροχο φυσικό τοπίο, ηρεμία και γαλαζοπράσινα νερά, που θα σας προσφέρουν την απόλυτη χαλάρωση. Είτε είστε φαν του γυμνισμού, είτε σκέφτεστε να το τολμήσετε αυτό το καλοκαίρι για πρώτη φορά, εμείς σας φτιάξαμε μια λίστα με μερικές από τις καλύτερες επιλογές.

Μυρτιώτισσα, Κέρκυρα

Μια top επιλογή για τους λάτρεις του γυμνισμού. Η Μυρτιώτισσα βρίσκεται κοντά στην πολυσύχναστη παραλία Γλυφάδα, αλλά είναι τελείως διαφορετική. Διάσπαρτοι βράχοι, λευκή άμμος και κρυστάλλινα βαθιά νερά συνθέτουν το σκηνικό σε αυτή την παραλία, που είναι εδώ και δεκαετίες η αγαπημένη των γυμνιστών στο νησί. Λίγο βορειότερα, βρίσκεται η μονή της Παναγίας της Μυρτιώτισσας, από την οποία πήρε και το όνομά της η παραλία. Η πρόσβαση δεν είναι εύκολη. Αφήστε το αυτοκίνητο πριν τη μεγάλη κατηφόρα και περπατήστε μέχρι την παραλία. Δυστυχώς, η θάλασσα έχει περιορίσει την παραλία τα τελευταία χρόνια, αλλά αξίζει να πάτε έστω και μια φορά για την εμπειρία. Το τοπίο είναι μαγευτικό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο travelgo.gr